Volunteer Signup


Volunteer Program Guide

Please review the volunteer program guide for explanation of the different roles and tasks by clicking the button above.

The n4a Volunteer Program is essential to the seamless success of the n4a Annual Conference & Tradeshow. Volunteers who donate their time provide invaluable assistance to the onsite coordination of the program that would otherwise cost the Conference thousands of dollars in temporary labor.

We ask our Volunteers to donate at least six hours of time during the Conference and they are strongly encouraged to remain working in the same position for each shift in order to cut down on the time required for training. Recruiting Volunteers who can work multiple shifts reduces the number of Volunteers needed and cuts down on coordination time.

BENEFITS


Option 1:

If you volunteer an accumulative six (6) hours of time over the course of the conference dates, you are eligible to receive a FULL CONFERENCE REGISTRATION at a discounted rate of $280.00, which is a savings of up to $400.00!

Option 2:

If you volunteer an accumulative six (6) hours of time over the course of the conference dates, you will earn a COMPLIMENTARY ONE DAY REGISTRATION, which is a savings of up to $355.00! You choose the day!

n4a provides refreshments and snacks in the Volunteer Lounge during your shift.
Volunteers who sign up for less than six hours are not eligible for the discounted registration rate or free one-day registration.

INSTRUCTIONS

  1. Click on the "Sign Up" button below, and enter your details.
  2. You will be routed to the volunteer page, where you can select the shifts you would like to register for.

Want to sign up to volunteer?

Already signed up to volunteer?



Saturday, July 29

Chair Drops - Evidence-Based PCI
12:00 pm-12:45 pm (0.75 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Volunteer Lead
2:15 pm-6:00 pm (3.75 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Registration Assembly
2:30 pm-6:00 pm (3.5 hours)
6 volunteers signed up, 0 remaining

Sunday, July 30

Volunteer Lead
6:30 am-10:30 am (4 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Registration Support
6:45 am-9:45 am (3 hours)
5 volunteers signed up, 0 remaining
Chair Drops - Evidence-Based PCI
07:00 am-07:45 am (0.75 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Alternate
07:00 am-12:30 pm (5.5 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Registration Support
9:45 am-12:45 pm (3 hours)
4 volunteers signed up, 0 remaining
Volunteer Lead
10:30 am-2:30 pm (4 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Exhibitor Check-In
11:30 am-4:30 pm (5 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Alternate
12:30 pm-6:00 pm (5.5 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Registration Support
12:45 pm-3:45 pm (3 hours)
4 volunteers signed up, 0 remaining
General Session Liaison
2:30 pm-4:30 pm (2 hours)
4 volunteers signed up, 0 remaining
Volunteer Lead
2:30 pm-6:30 pm (4 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Registration Support
3:45 pm-6:45 pm (3 hours)
3 volunteers signed up, 0 remaining

Monday, July 31

Early Bird Walk Liaison
5:45 am-7:00 am (1.25 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Volunteer Lead
6:30 am-10:30 am (4 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
General Session Liaison
6:45 am-8:45 am (2 hours)
4 volunteers signed up, 0 remaining
Registration Support
6:45 am-9:45 am (3 hours)
3 volunteers signed up, 0 remaining
Alternate
07:00 am-12:30 pm (5.5 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Registration Support
9:45 am-12:45 pm (3 hours)
3 volunteers signed up, 0 remaining
Volunteer Lead
10:30 am-2:30 pm (4 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Alternate
12:30 pm-6:00 pm (5.5 hours)
0 volunteers signed up, 1 remaining
Registration Support
12:45 pm-3:45 pm (3 hours)
3 volunteers signed up, 0 remaining
Exhibitor Dismantle
1:30 pm-5:00 pm (3.5 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
General Session Liaison
2:30 pm-4:30 pm (2 hours)
4 volunteers signed up, 0 remaining
Volunteer Lead
2:30 pm-6:00 pm (3.5 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Registration Support
3:45 pm-6:00 pm (2.25 hours)
3 volunteers signed up, 0 remaining

Tuesday, August 1

Volunteer Lead
6:30 am-10:00 am (3.5 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
General Session Liaison
6:45 am-8:45 am (2 hours)
3 volunteers signed up, 0 remaining
Registration Support
6:45 am-9:15 am (2.5 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Chair Drops - General Session
07:00 am-07:45 am (0.75 hours)
1 volunteer signed up, 1 remaining
Alternate
07:00 am-12:00 pm (5 hours)
0 volunteers signed up, 1 remaining
Chair Drops - Hot Topic
09:15 am-10:00 am (0.75 hours)
1 volunteer signed up, 1 remaining
Registration Support
9:15 am-11:45 am (2.5 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Volunteer Lead
10:00 am-1:30 pm (3.5 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Mobile Workshops Liaison
11:15 am-12:45 pm (1.5 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Registration Support
11:45 am-2:15 pm (2.5 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Alternate
12:00 pm-5:00 pm (5 hours)
0 volunteers signed up, 1 remaining
Volunteer Lead
1:30 pm-5:30 pm (4 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
Registration Support
2:15 pm-5:30 pm (3.25 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining

Wednesday, August 2

Volunteer Lead/Registration Support
6:30 am-9:30 am (3 hours)
1 volunteer signed up, 0 remaining
General Session Liaison
6:45 am-8:45 am (2 hours)
2 volunteers signed up, 0 remaining
Chair Drops - General Session
07:00 am-07:45 am (0.75 hours)
0 volunteers signed up, 2 remaining
Alternate
07:00 am-12:00 pm (5 hours)
0 volunteers signed up, 1 remaining